Allergy i ka hydroxypropyl methylcellulose

Allergy i ka hydroxypropyl methylcellulose

ʻOiai ʻo Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC a i ʻole hypromellose) i manaʻo ʻia he palekana no ka hoʻohana ʻana i nā noi like ʻole, me nā lāʻau lapaʻau, nā mea hoʻonaninani, a me nā huahana meaʻai, hiki i kekahi poʻe ke hoʻomohala i kahi hopena maʻi a i ʻole naʻau i kēia mea.Hiki ke ʻokoʻa ka paʻakikī o nā hopena allergy a hiki ke komo i nā hōʻailona e like me:

  1. ʻO ka ʻili ʻili: ʻulaʻula, ʻili, a i ʻole nā ​​hives ma ka ʻili.
  2. Pehu: Pehu ʻana o ka maka, nā lehelehe, a i ʻole ke alelo.
  3. Maka Huhu: ʻulaʻula, makaʻu, a wai paha nā maka.
  4. Nā hōʻailona o ka hanu: Paʻakikī ka hanu ʻana, ka uwē ʻana, a i ʻole ke ʻā ʻana (i nā hihia koʻikoʻi).

Inā manaʻo ʻoe he maʻi paha ʻoe i ka Hydroxypropyl Methyl Cellulose a i ʻole kekahi mea ʻē aʻe, pono e ʻimi koke i ka lāʻau lapaʻau.Hiki ke loa'a ka ma'i ma'i mai ka ma'alahi a hiki i ke ko'iko'i.

Eia kekahi mau ʻōlelo paipai maʻamau:

  1. E ho'ōki i ka hoʻohana ʻana i ka huahana:
    • Inā manaʻo ʻoe e loaʻa ana iā ʻoe kahi maʻi maʻi i kahi huahana i loaʻa ka HPMC, e hoʻopau koke i ka hoʻohana ʻana.
  2. E kūkākūkā i kahi ʻoihana mālama ola kino:
    • E ʻimi i ka ʻōlelo aʻoaʻo mai ke kauka lapaʻau, e like me ke kauka a i ʻole ka mea maʻi, e hoʻoholo i ke kumu o ka hopena a kūkākūkā i ka lāʻau kūpono.
  3. Hoʻāʻo Patch:
    • Inā maʻalahi ʻoe i ka ʻili ʻili, e noʻonoʻo e hana i kahi hoʻāʻo patch ma mua o ka hoʻohana ʻana i nā huahana hou me HPMC.E noi i kahi mea liʻiliʻi o ka huahana i kahi wahi liʻiliʻi o kou ʻili a nānā i nā hopena ʻino i nā hola 24-48.
  4. E heluhelu i nā Lepili Huahana:
    • E nānā i nā lepili huahana no ka loaʻa ʻana o Hydroxypropyl Methyl Cellulose a i ʻole nā ​​inoa pili e pale aku i ka ʻike inā loaʻa iā ʻoe kahi maʻi allergy.

He mea nui e hoʻomaopopo he hiki ke hoʻoweliweli i ke ola o nā hopena maʻi koʻikoʻi, i kapa ʻia ʻo anaphylaxis, a koi koke i ka lāʻau lapaʻau.Inā ʻike ʻoe i nā hōʻailona e like me ka pilikia o ka hanu ʻana, ka paʻa o ka umauma, a i ʻole ka pehu ʻana o ka maka a me ka puʻu, e ʻimi i ke kōkua olakino.

Pono ka poʻe me nā maʻi allergies i ʻike ʻia a i ʻole naʻau e heluhelu mau i nā lepili huahana a kamaʻilio me nā limahana mālama ola inā maopopo ʻole i ka palekana o nā mea kikoʻī i loko o nā huahana.


Ka manawa hoʻouna: Jan-01-2024