He maikaʻi anei nā kulu maka hypromellose?

He maikaʻi anei nā kulu maka hypromellose?

ʻAe, hoʻohana mau ʻia nā kulu maka hypromellose a manaʻo ʻia he kūpono no nā ʻano ophthalmic like ʻole.ʻO Hypromellose, ka mea i kapa ʻia ʻo hydroxypropyl methylcellulose (HPMC), he polymer non-irritating, wai-soluble i hoʻohana ʻia i nā ophthalmic solutions no kāna mau mea lubricating a moisturizing.

Hōʻike pinepine ʻia nā kulu maka hypomellose no kēia mau kumu:

  1. ʻO ka maʻi maka maloʻo: ʻO nā hāʻule o ka maka Hypromellose e kōkua i ka hoʻohaʻahaʻa i nā hōʻailona o ka maʻi maka maloʻo ma o ka hāʻawi ʻana i kahi hoʻomaha iki mai ka maloʻo, ka huhū, a me ka ʻeha.Hoʻomaʻamaʻa lākou i ka ʻili o ka maka, hoʻomaikaʻi i ka paʻa kiʻiʻoniʻoni waimaka a hōʻemi i ka friction ma waena o ka lihilihi a me ka ʻili ocular.
  2. Nā Maʻi Ocular Surface: Hoʻohana ʻia nā kulu maka hypromellose e mālama i nā maʻi like ʻole o ka ʻili o ka maka, me ke keratoconjunctivitis sicca (maka maloʻo), ʻeha o ka maka, a me ka ʻeha o ka ʻili o ka maka.Kōkua lākou i ka hōʻoluʻolu a hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili o ka ocular, e hāpai ana i ka hōʻoluʻolu a me ka ho'ōla.
  3. Pilikia Lens Kinohi: Hiki ke hoʻohana ʻia nā kulu maka hypromellose no ka hoʻopau ʻana i ka ʻehaʻeha e pili ana i ka ʻaʻahu ʻana o ka lens hoʻopili, e like me ka maloʻo, ka huhū, a me ke ʻano o ke kino ʻē.Hāʻawi lākou i ka lubrication a me ka makū i ka ʻili o ka lens, hoʻomaikaʻi i ka hōʻoluʻolu a me ka hoʻomanawanui i ka wā e ʻaʻahu ai.
  4. Ka mālama mua a me ka Post-Operative: Hiki ke hoʻohana ʻia nā kulu maka hypromellose ma mua a ma hope o kekahi mau kaʻina ophthalmic, e like me ke ʻoki cataract a i ʻole ke ʻoki refractive, e mālama i ka wai o ka ʻili o ka ocular, e hōʻemi i ka mumū, a me ka hoʻōla ʻana.

ʻAʻole ʻae maikaʻi ʻia nā kulu maka hypomellose a he haʻahaʻa haʻahaʻa ka hopena o ka hoʻonāukiuki a i ʻole nā ​​hopena ʻino.Eia naʻe, e like me nā lāʻau lapaʻau, hiki i nā kānaka ke ʻike i nā ʻano like ʻole i ka pane a i ʻole ka naʻau.Pono e hoʻohana i nā hāʻule maka hypromellose e like me ke kuhikuhi ʻana e ke kauka mālama olakino a e hahai i nā ʻōlelo aʻoaʻo maʻemaʻe kūpono.

Inā ʻike ʻoe i nā hōʻailona hoʻomau a i ʻole ʻino, a i ʻole he hopohopo e pili ana i ka hoʻohana ʻana i nā kulu maka hypromellose, e nīnau i kāu mea mālama ola a i ʻole kauka mālama maka no ka loiloi hou a me ke alakaʻi.Hiki iā lākou ke kōkua i ka hoʻoholo ʻana i ke ala lapaʻau kūpono loa e pili ana i kāu mau pono a me kou kūlana.


Ka manawa hoʻouna: Feb-25-2024