ʻO ka hoʻoheheʻe ʻana a me ka hoʻopuehu ʻana o Carboxymethyl Cellulose

ʻO ka maikaʻi o ka carboxymethyl cellulose CMC e hilinaʻi nui i ka hopena o ka huahana.Inā maopopo ka hopena o ka huahana, ʻaʻole liʻiliʻi nā ʻāpana gel, liʻiliʻi nā fiber manuahi, a me nā wahi ʻeleʻele liʻiliʻi o nā haumia.Ma ke kumu, hiki ke hoʻoholo i ka maikaʻi o ka carboxymethyl cellulose maikaʻi loa..

ʻO ka hoʻoheheʻe ʻana a me ka hoʻopuehu ʻana o nā huahana Carboxymethyl Cellulose
E hoʻohui pololei i ka carboxymethylcellulose me ka wai e hoʻomākaukau ai i kahi hoʻonā pasty gum no ka hoʻohana ʻana.I ka hoʻonohonoho ʻana i ka slurry carboxymethyl cellulose, e hoʻohana mua i kahi mea hoʻouluulu e hoʻohui i kahi wai maʻemaʻe i loko o ka pahu pahu.Ma hope o ka hoʻohuli ʻana i ka mea hoʻouluulu, kāpīpī mālie i ka carboxymethyl cellulose i loko o ka pahu pahu, a hoʻoulu mau i ka hui pū ʻana o ka carboxymethyl cellulose a me ka wai, a hiki ke hoʻoheheʻe ʻia ka carboxymethyl cellulose.

Ke hoʻoheheʻe ʻia ka carboxymethyl cellulose, ʻo ke kumu o ka hoʻopuehu like ʻana a me ka hoʻoulu mau ʻana ʻo ia ka "pale i ka caking, hoʻemi i ka nui o ka carboxymethyl cellulose, a hoʻonui i ka helu dissolution o carboxymethyl cellulose".ʻO ka maʻamau, ʻoi aku ka pōkole o ka manawa hoʻouluulu ma mua o ka manawa e pono ai no ka carboxymethylcellulose e heheʻe loa.

I ka wā o ka hoʻoulu ʻana, inā e hoʻopuehu ʻia ka carboxymethyl cellulose i loko o ka wai me ka ʻike ʻole o nā puʻupuʻu nui, a hiki i ka carboxymethyl cellulose a me ka wai ke komo statically a fuse, hiki ke hoʻōki i ka hoʻoulu ʻana.ʻO ka wikiwiki o ka hui ʻana ma waena o 600-1300 rpm, a ʻo ka manawa hoʻouluulu e hoʻomalu ʻia ma kahi o 1 hola.

ʻO ka hoʻoholo ʻana i ka manawa e pono ai no ka hoʻopau piha ʻana o ka carboxymethyl cellulose e pili ana i kēia mau mea.
1. Hoʻohui piha ʻia ʻo Carboxymethyl cellulose a me ka wai, ʻaʻohe hoʻokaʻawale paʻa-wai ma waena o nā mea ʻelua.
2. ʻO ka paila ma hope o ka huiʻana i loko o keʻano likeʻole a me ka maʻalahi a me ka maʻalahi o kaʻili.
3. ʻO ke kala o ka paʻi hui ʻia ʻaʻole waihoʻoluʻu a maopopo, ʻaʻohe mea granular i loko o ka paʻi.Ma kahi o 10 a 20 mau hola e hoʻokomo i ka carboxymethylcellulose i loko o kahi pahu hui a hui pū me ka wai a hiki i ka pau ʻana o ka carboxymethylcellulose.I mea e hoʻonui ai i ka wikiwiki o ka hana a mālama i ka manawa, hoʻohana ʻia nā homogenizers a i ʻole colloidal grinding e hoʻopuehu koke i nā huahana.


Ka manawa hoʻouna: Dec-03-2022