EC N-papa - Cellulose Etera - CAS 9004-57-3

EC N-papa - Cellulose Etera - CAS 9004-57-3

ʻO ka helu CAS 9004-57-3, ʻO Ethylcellulose (EC) kahi ʻano o ka cellulose ether.Hoʻopuka ʻia ka Ethylcellulose ma o ka hopena o ka cellulose me ka ethyl chloride i mua o kahi catalyst.He pauda keʻokeʻo, ʻala ʻole, a ʻono ʻole i hiki ʻole ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai akā hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i loko o nā mea hoʻoheheʻe organik.

Hoʻohana nui ʻia ka Ethylcellulose i nā ʻoihana like ʻole no kāna hana kiʻiʻoniʻoni, mānoanoa, a me nā waiwai paʻa.Eia kekahi mau hiʻohiʻona nui a me ka hoʻohana ʻana o Ethylcellulose:

  1. Hana Kiʻiʻoniʻoni: Hoʻokumu ʻo Ethylcellulose i nā kiʻiʻoniʻoni maʻalahi a maʻalahi ke hoʻoheheʻe ʻia i loko o nā mea hoʻoheheʻe organik.He mea kūpono kēia waiwai no ka hoʻohana ʻana i nā uhi, adhesives, a me ka hoʻokuʻu ʻana i ka lāʻau lapaʻau.
  2. Mānoanoa Mānoanoa: ʻOiai ʻaʻole hiki ke hoʻoheheʻe ʻia ʻo Ethylcellulose iā ia iho i ka wai, hiki ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano he mea mānoanoa i nā hoʻoheheʻe ʻana i ka aila, e like me nā pena, nā varnish, a me nā inika.
  3. Binder: Hana ʻo Ethylcellulose ma ke ʻano he mea hoʻopaʻa i nā ʻoihana like ʻole, me nā lāʻau lapaʻau, kahi e kōkua ai i ka hoʻopaʻa ʻana i nā mea o nā papa a me nā pellets.
  4. Hoʻokuʻu Manaʻo: Ma nā lāʻau lapaʻau, hoʻohana pinepine ʻia ʻo Ethylcellulose i nā hoʻopuka hoʻokuʻu hoʻokuʻu ʻia, kahi e hāʻawi ai i kahi pale e hoʻoponopono ai i ka hoʻokuʻu ʻana o nā mea hana i ka manawa.
  5. Paʻi Inkjet: Hoʻohana ʻia ʻo Ethylcellulose ma ke ʻano he mea hoʻopaʻa i loko o nā hana inika no ka paʻi inkjet, hāʻawi i ka viscosity a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka maikaʻi o ka paʻi.

Manaʻo ʻia ʻo Ethylcellulose no kāna versatility, biocompatibility, a me ka paʻa.Manaʻo ʻia he palekana no ka hoʻohana ʻana i nā lāʻau lapaʻau, meaʻai, a me nā noi hoʻonaninani.


Ka manawa hoʻouna: Feb-25-2024