He palekana anei ka hydroxyethylcellulose i loko o nā lubricants?

He palekana anei ka hydroxyethylcellulose i loko o nā lubricants?

ʻAe, ʻike ʻia ka hydroxyethylcellulose (HEC) he palekana no ka hoʻohana ʻana i nā lubricants.Hoʻohana nui ʻia ia i nā lubricants pilikino, e komo pū me nā lubricants pili i ka wai a me nā gels lubricating lāʻau, ma muli o kona biocompatibility a me ke ʻano non-toxic.

Loaʻa ʻia ka HEC mai ka cellulose, kahi polymer kūlohelohe i loaʻa i nā mea kanu, a ua hana maʻamau ʻia e wehe i nā mea haumia ma mua o ka hoʻohana ʻia ʻana i loko o nā lubricant formulations.Hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai, ʻaʻole hoʻonāukiuki, a kūpono hoʻi me ka condom a me nā ʻano pale ʻē aʻe, e kūpono ai no ka hoʻohana pili.

Eia nō naʻe, e like me nā huahana mālama pilikino, hiki ke ʻokoʻa ka naʻau a me nā allergies.He manaʻo maikaʻi mau ka hana ʻana i kahi hoʻāʻo patch ma mua o ka hoʻohana ʻana i kahi lubricant hou, ʻoi aku ka nui inā he ʻili koʻikoʻi kou a i ʻole ʻike ʻia nā allergies i kekahi mau meaʻai.

Eia kekahi, i ka wā e hoʻohana ai i nā lubricants no ka hana moekolohe, pono e koho i nā huahana i hoʻonohonoho pono ʻia no ia kumu a ua hōʻailona ʻia he palekana no ka hoʻohana ʻana me ka condom a me nā ala pale ʻē aʻe.Kōkua kēia i ka palekana a me ka pono i ka wā o nā hana pili.


Ka manawa hoʻouna: Feb-25-2024