Pono e hoʻohui i ka cellulose i nā huahana gypsum

Ma muli o nā kumu e like me ke ea wela, ka haʻahaʻa, ka makani makani, a me ka wikiwiki o ka makani, e hoʻopilikia ʻia ka nui o ka volatilization o ka wai i nā huahana gypsum.

No laila inā i loko o ka gypsum-based leveling mortar, caulk, putty, a i ʻole gypsum-based self-leveling, hydroxypropyl methylcellulose ether (HPMC) ke kuleana koʻikoʻi.

Paʻa wai o BAOSHUIXINGHPMC

Hiki i ka hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) maikaʻi ke hoʻoponopono i ka pilikia o ka paʻa ʻana o ka wai ma lalo o ka wela kiʻekiʻe.

ʻO kāna mau pūʻulu methoxy a me ka hydroxypropoxy ua puʻunaue like ʻia ma ke kaulahao mole cellulose, hiki ke hoʻomaikaʻi i ka hiki o nā ʻātoma oxygen ma ka hydroxyl a me ka ether paʻa e hui pū me ka wai e hana i nā paʻa hydrogen, e hoʻolilo i ka wai manuahi i ka wai paʻa, a laila e hoʻomalu pono i ka evaporation. o ka wai i hoʻokumu ʻia e ka wela wela e loaʻa ai ka paʻa wai kiʻekiʻe.

Hiki ke kūkulu ʻia o SHIGONGXINGHPMC

Hiki ke komo koke nā huahana cellulose ether i koho ʻia i loko o nā huahana gypsum me ka ʻole o ka agglomeration, a ʻaʻohe hopena maikaʻi ʻole i ka porosity o nā huahana gypsum i hoʻōla ʻia, pēlā e hōʻoia ai i ka hanu ʻana o nā huahana gypsum.

He hopena hoʻopaneʻe kona akā ʻaʻole pili i ka ulu ʻana o nā kristal gypsum;e hōʻoiaʻiʻo i ka hiki ke hoʻopaʻa ʻia o ka mea i ka ʻili kumu me ka adhesion pulu kūpono, hoʻomaikaʻi nui i ka hana hana ʻana o nā huahana gypsum, a maʻalahi ka hoʻolaha ʻana me ka ʻole o nā mea paʻa.

Lubricity o RUNHUAXINGHPMC

High-quality hydroxypropyl methylcellulose hiki e likely a me ka pono hoopuehu i loko o ka sima a me ka gypsum-ma muli huahana, a hoʻopili i nā mea paʻa paʻa a pau, a hana i ka wetting kiʻiʻoniʻoni, a me ka makū i loko o ke kumu, e lohi dissolve no ka lōʻihi manawa.hoʻokuʻu, a hana i ka hopena hydration me nā mea gelling inorganic, a laila e hōʻoia i ka ikaika paʻa a me ka ikaika compressive o ka mea.

HPMC

Huahana Huahana

Nā mea Kūlana Ka hopena
ʻO waho Pauda keʻokeʻo Pauda keʻokeʻo
mākū ≤5.0 4.4%
waiwai pH 5.0-10.0 8.9
Laki hōʻike ≥95% 98%
pulu viscosity 60000-80000 76000 mPa.s

Nā mea maikaʻi o ka huahana

Hana maʻalahi a maʻalahi

Non-stick scraper e hoʻomaikaʻi i ka microstructure o ka gypsum mortar

ʻAʻohe hoʻohui liʻiliʻi o ka starch ether a me nā mea hana thixotropic ʻē aʻe

ʻO Thixotropy, maikaʻi ke kū'ē i ka sag

Paʻa wai maikaʻi

Manaʻo noiʻi kahua

ʻO ka pāpaʻi gypsum plaster

Gypsum Bonded Mortar

Mīkini i kāpīpī ʻia i ka plaster plaster

puʻupuʻu


Ka manawa hoʻouna: Jan-19-2023