He aha ka RDP?

He aha ka RDP?

ʻO RDP ke kū neiKa pauda polimer hiki ke wehe hou.He pauka keʻokeʻo keʻokeʻo me ka resin polymer, nā mea hoʻohui, a me nā mea hoʻopihapiha.Hoʻohana nui ʻia nā pauka polymer redispersible i ka ʻoihana hana, ʻoi aku ka nui o ka hoʻokumu ʻana i nā morta maloʻo maloʻo, adhesives, a me nā mea hale ʻē aʻe.ʻIke ʻia ka pauka RDP no kona hiki ke hoʻomaikaʻi i nā waiwai o kēia mau huahana kūkulu, e hāʻawi ana i nā hiʻohiʻona e like me ka hoʻonui ʻia ʻana o ka adhesion, ka maʻalahi, ka pale wai, a me ka lōʻihi.

ʻO nā hiʻohiʻona koʻikoʻi a me ka hoʻohana ʻana i ka pauka RDP:

  1. Redispersibility: Hoʻolālā ʻia nā pauka RDP e maʻalahi e hoʻihoʻi hou i ka wai.He mea nui kēia waiwai i loko o nā ʻano hui maloʻo, kahi e pono ai ka pauka e hoʻoheheʻe hou a hana i kahi dispersion polymer paʻa ma ka hoʻohui ʻana i ka wai.
  2. Hoʻonui Adhesion: Hoʻonui ka pauka RDP i ka hoʻopili ʻana o nā mea hana, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka hoʻopaʻa paʻa ʻana i nā substrate like ʻole e like me ke kaila, ka lāʻau, a me nā tile.
  3. Hoʻololi: ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka pauka RDP i loko o nā mea hoʻohālikelike e hāʻawi i ka maʻalahi i ka huahana hope, e hōʻemi ana i ka pilikia o ka haki ʻana a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka lōʻihi holoʻokoʻa, ʻoi aku hoʻi i nā noi kahi e koʻikoʻi ai ka loli.
  4. Kū'ē Wai: Hāʻawi nā pauka RDP i ka pale ʻana i ka wai, e ʻoi aku ka kūpaʻa o ka huahana hope i ke komo ʻana o ka wai a me ka wā.
  5. Hoʻonui i ka hana: Hiki i nā pauka RDP ke hoʻomaikaʻi i ka hana o nā mea hana, e maʻalahi ai ka hui ʻana, hoʻopili, a me ke ʻano.
  6. Versatility: Hoʻohana ʻia nā pauka RDP i nā ʻano hana hana like ʻole, me nā tile adhesives, grouts, cement-based renders, exterior insulation and finish system (EIFS), self-leveling compounds, a me nā morta maloʻo maloʻo.
  7. Hoʻopaʻa: I loko o nā ʻano hui maloʻo, hana nā pauka RDP ma ke ʻano he stabilizers, e pale ana i ka hoʻokaʻawale ʻana a me ka hoʻopaʻa ʻana i nā ʻāpana paʻa i ka wā e mālama ai.
  8. Hoʻohālikelike: Hoʻopili pinepine ʻia nā pauka RDP me nā mea hoʻohui ʻē aʻe a me nā kemika i hoʻohana maʻamau ʻia i ka ʻoihana kūkulu hale, e ʻae ana i nā ʻano hana like ʻole.

Hiki ke hoʻololi ʻia nā ʻano kikoʻī o ka pauka RDP ma muli o nā kumu e like me ke ʻano polymer, polymer content, a me ka hoʻolālā holoʻokoʻa.Hāʻawi maʻamau nā mea hana i nā pepa ʻikepili ʻenehana me ka ʻike kikoʻī e pili ana i nā waiwai a me nā noi i manaʻo ʻia o kā lākou huahana RDP pauka.

ʻO ka pauka RDP he pauka polymer redispersible i hoʻohana nui ʻia i ka ʻoihana hana e hoʻomaikaʻi i ka hana o nā morta maloʻo maloʻo, adhesives, a me nā mea hale ʻē aʻe ma o ka hoʻonui ʻana i ka adhesion, ka maʻalahi, ka pale wai, a me ka hana.


Ka manawa hoʻouna: Jan-04-2024