He aha ka hoʻohana ʻana i ka pauka RDP

ʻO RDP (Redispersible Polymer Powder) kahi mea hoʻohui pauka i hoʻohana mau ʻia i nā mea kūkulu hale, ʻoi aku hoʻi i nā huahana i hoʻokumu ʻia i ka sima e like me nā morta, adhesives a me nā tile grouts.Loaʻa ia i nā resins polymer (e hoʻokumu pinepine ʻia ma ka vinyl acetate a me ka ethylene) a me nā mea hoʻohui like ʻole.

Hoʻohana nui ʻia ka pauka RDP no nā kumu aʻe:

Hoʻonui i ka ʻoluʻolu a me ka lōʻihi: Ke hoʻohui ʻia i nā mea cementitious, hoʻonui ʻo RDP i ko lākou maʻalahi, elasticity a me ka pale ʻana.He mea koʻikoʻi kēia i nā noi kahi e hoʻoneʻe ʻia ai nā mea waiwai, e like me nā tile adhesives a i ʻole ka plastering waho.

Hoʻonui i ka Adhesion: Hoʻonui ʻo RDP i ka ikaika paʻa ma waena o nā mea i hoʻokumu ʻia i ka sima a me nā substrate e like me ke kaila, ka lāʻau, ka tile a i ʻole nā ​​​​papa insulation.Hoʻonui ia i ka adhesion a hoʻemi i ka pilikia o ka delamination a i ʻole ka hoʻokaʻawale ʻana.

Ka Paʻa Wai: Kōkua ʻo RDP i ka mālama ʻana i ka wai i loko o ka hui sima, e ʻae i ka hydration kūpono o ka sima a hoʻolōʻihi i ka hana o ka mea.He mea maikaʻi kēia i nā noi kahi e pono ai nā manawa hana lōʻihi a i ʻole ka machinability ʻoi aku ka maikaʻi.

Hoʻonui i ka hana: Hoʻomaikaʻi ʻo RDP i ka kahe a me ka hoʻolaha ʻana o nā mea i hoʻokumu ʻia i ka sima, e maʻalahi ai ka hui ʻana, mālama a hoʻopili.Hoʻonui ia i ka hana o ka mortar a hoʻemi i ka nui o ka hana e pono ai i ka wā o ke kūkulu ʻana.

Hoʻopili i ka manawa hoʻonohonoho: Hiki i ka RDP ke hoʻopili i ka manawa hoʻonohonoho o nā mea cementitious, e ʻae ana i ka mana nui o ke kaʻina hana.Hiki ke kōkua i ka hoʻonui a hoʻemi ʻana i ka manawa hoʻonohonoho i koi ʻia no kahi noi.

ʻOi aku ka maikaʻi o ka pale ʻana i ka wai: Hoʻonui ʻo RDP i ke kūpaʻa wai o nā mea i hoʻokumu ʻia i ka sima, e ʻoi aku ka kūpaʻa ʻana i ke komo ʻana o ka wai a hoʻonui i ko lākou paʻa ʻana i nā wahi pulu a pulu paha.

He mea nui e hoʻomaopopo he ʻokoʻa paha nā ʻano kikoʻī a me ka hana ʻana o nā pauka RDP ma muli o ka haku mele polymer, ka nui o nā ʻāpana, a me nā mea ʻē aʻe.Hiki i nā mea hana like ʻole ke hāʻawi i nā huahana RDP me nā ʻano like ʻole i hoʻohālikelike ʻia i nā noi kikoʻī.

ʻO ka holoʻokoʻa, ʻo ka pauka RDP he mea hoʻohui multifunctional no nā mea hana e hoʻonui ai i ka maʻalahi, adhesion, processability, water resistance and durability of cement-based products.


Ka manawa hoʻouna: Jun-07-2023